Farinacei - Flour/Pastarss
Grocery

Title Category Description Location Added Expiration Displayed PreservedShelf LifeCertificationRetailFood ServiceSpecific Authorization for ExportSales Area
" alt ="BURANELLINI WITH APRICOT FILLING" />

" >BURANELLINI WITH APRICOT FILLING

Gluten FreeSmall donuts of shortbread pastry with apricot, gluten-free2018-12-13 11:01:212019-06-27 11:01:00677Ambiente/Room Temperaturesuperiore ai/more than 24 mesi/monthBRC, IFSYesNo---
" alt ="FREGOLA SARDA TOSTATA" />

" >FREGOLA SARDA TOSTATA

PastaPASTA DI SEMOLA DI GRANO DURO COLTIVATO IN SARDEGNA2018-11-27 13:03:322019-06-27 13:03:00306---------------------
" alt ="'Marcozzi di Campofilone' Fettuccine edizione speciale Rossa" />

" >"Marcozzi di Campofilone" Fettuccine edizione speciale Rossa

Farinacei - Flour/PastaPasta all'uovo artigianale di altissima qualità, realizzata seguendo la ricetta della tradizione di Campofilone: solo se2018-10-05 16:08:232019-06-27 16:08:002658Ambiente/Room Temperaturesuperiore ai/more than 24 mesi/monthHACCP, BRC, IFS, ISO 9001, KOSHERYesYesFDA USAGlobal
" alt ="Taralli alle olive" />

" >Taralli alle olive

Farinacei - Flour/PastaDESCRIZIONE L’impasto dei taralli classici si offre come base per la creazione dei taralli alle olive. Il sapore dolce2018-06-05 14:48:572030-06-12 14:48:002346Ambiente/Room Temperature12 mesi/monthHACCP, BRC, IFS, BIO, KOSHER, GLUTEN FREE, VEGAN OKYesYesFDA USA
X

Right Click

No right click

Sign in to your account